Naar boven

Schoenenwinkel Roosendaal

Schoenenwinkel Van Meer Schoenen heeft twee vestigingen in de omgeving van Roosendaal. Bekijk onze collectie eens op de website. Iedere week krijgen wij wel nieuwe exemplaren binnen. De twee vestigingen van schoenenwinkel Van Meer Schoenen vindt u in de buurt van Roosendaal: in Sprundel en in Rijsbergen. Omdat wij niet alle schoenen op de website plaatsen nodigen we u uit om langs te komen en de collectie zelf te komen bekijken.

Gespecialiseerde schoenenwinkel in de buurt van Roosendaal
Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerde schoenenwinkel in de buurt van Roosendaal is Van Meer Schoenen een uitstekende keuze. In de winkel kunnen we u het beste van dienst zijn. Maak uw wensen kenbaar en wij gaan voor u op zoek naar het perfecte paar schoenen. Ook passen we schoenen voor u aan, op basis van de pasvorm van uw voeten. Ook hebben wij diverse artikelen op het gebied van onderhoud:

  • Uitpoetsborstel
  • Polijstdoek
  • Soft step zool
  • Hak voetbed
Contact
Vul het contactformulier in voor het aanvragen van meer informatie. Natuurlijk bent u van harte welkom in een van beide vestigingen van schoenenwinkel Van Meer Schoenen in de buurt van Roosendaal:

Rijsbergen
Hogestraat 3
4891 CA Rijsbergen
076 – 5968065
rijsbergen@vanmeerschoenen.nl

Sprundel
St. Janstraat 22
4714 EG Sprundel
0165 – 382300
sprundel@vanmeerschoenen.nl

Contactformulier

Vul uw gegevens hieronder in, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.
Stel een vraag