Naar boven

Gabor korte laars

Gabor heeft ook dit seizoen weer een veelzijdige collectie korte laarsjes. Je vindt de hippe en trendy korte laarsjes van dit bekende merk bij Van Meer Schoenen in Rijsbergen en Sprundel. Bekijk een impressie van ons aanbod meteen online of kom de Gabor korte laarsjes passen in een van onze filialen. Onze ervaren medewerkers staan graag voor je klaar met hulp en advies.

Trendy en stijlvol; de korte laars van Gabor

Gabor is een toonaangevend merk op het gebied van korte laarsjes en pumps. Het merk wordt gekenmerkt door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en een trendy en toch sportieve uitstraling. De schoenen zijn zeer comfortabel dankzij de uitstekende pasvorm.

Andere bekende merken

Van Meer Schoenen heeft niet alleen Gabor schoenen in de collectie opgenomen, maar ook schoenen van andere beken de merken vind je hier. Denk hierbij aan:

S. Oliver
Rieker
SPM
Carmens
Tamaris
Durea
Tangp
Wolky
Ecco
La Strada
Panama Jack

Contact

Bij Van Meer Schoenen vind je niet alleen Gabor korte laarsjes en andere schoenen voor dames, maar ook trendy schoenen voor heren, jongens en meisjes. Kom gerust eens naar een van onze winkels om ons aanbod te komen bekijken en de schoenen van jouw keuze te passen. Wij staan graag voor je klaar.

Gabor korte laarsjes en vele andere schoenen koop je bij Van Meer Schoenen in Rijsbergen of Sprundel.