Naar boven

Feestelijke schoenen dames

Gabor heeft ook dit seizoen weer een veelzijdige collectie korte laarsjes. Je vindt de hippe en trendy korte laarsjes van dit bekende merk bij Van Meer Schoenen in Rijsbergen en Sprundel. Bekijk een impressie van ons aanbod meteen online of kom de Gabor korte laarsjes passen in een van onze filialen. Onze ervaren medewerkers staan graag voor je klaar met hulp en advies.
Feestelijke schoenen dames

Feestelijke schoenen voor dames koop je bij Van Meer Schoenen in Rijsbergen of Sprundel. Ga je naar een familiefeest, bruiloft of gala? Dan trek je natuurlijk niet alleen feestelijke kleding aan, maar ook feestelijke schoenen. Bij Van Meer Schoenen vind je de mooiste feestelijke schoenen voor dames, maar ook voor heren.

De mooiste feestelijke schoenen voor dames van bekende merken

Bij Van Meer Schoenen vind je steeds de nieuwste collecties schoenen voor dames. Ook voor feestelijke schoenen kun je hier terecht. Bekijk bijvoorbeeld onze collectie SPM en S. Oliver enkellaarsjes en Gabor pumps. Deze merken staan bekend om hun comfortabele pasvorm en stijlvolle uitstraling. Op deze feestelijke schoenen kun je de sterren van de hemel dansen zonder pijn te krijgen aan je voeten en dat maakt het extra feestelijk!

Toonaangevende merken

In de collecties van Van Meer Schoenen vind je niet alleen de mooiste feestelijke schoenen voor een avondje uit of een spetterend feest, maar ook heerlijke comfortabele en elegante schoenen voor iedere dag. Je vindt in onze winkels schoenen van de volgende toonaangevende merken:

Gabor
SPM
Carmens
Tamaris
Tangp
La Strada
PITT
Wolky

Contact

Je kunt onze collectie feestelijke schoenen voor dames, maar ook al onze andere schoenen komen bekijken en passen in een van onze winkels.

Feestelijke schoenen voor dames koop je bij Van Meer Schoenen in Rijsbergen of Sprundel.